Zobrazeno 1 - 10
of 11 104
pro vyhledávání: '"emulsifying activity"'
Autor:
Enrique, Sánchez-León1 (AUTHOR), Ricardo, Amils1,2 (AUTHOR), Concepción, Abrusci1,2 (AUTHOR) concepcion.abrusci@uam.es
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Aug2024, Vol. 25 Issue 15, p8249. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hijo, Ariel A.C. Toledo, Meirelles, Aureliano A.D., Maximo, Guilherme J., Cunha, Rosiane L., Meirelles, Antonio J.A.
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 1 April 2024 399
Publikováno v:
Transactions of the Chinese Society of Agricultural Engineering. Nov2023, Vol. 39 Issue 22, p279-286. 8p.
Autor:
Sun, Xiaohong, Li, Shengnan, Okagu, Ogadimma D., Wang, Hao, Zhang, Songyuan, Liu, Xiaolan, Udenigwe, Chibuike C.
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies June 2023 86
Autor:
Lizardi-Jiménez, Manuel Alejandro1 (AUTHOR) chamarripas@yahoo.com.mx, Hernández-Martínez, Ricardo2 (AUTHOR)
Publikováno v:
3 Biotech. 4/27/2023, Vol. 13 Issue 5, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids for Health December 2022 2
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 October 2022 218:33-43