Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"emulsified sausages"'
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 42, Iss 5, Pp 364-371 (2024)
Two different morphologies of nanocellulose - cellulose nanofibres (CNFs) and cellulose nanocrystals (CNCs) with different contents were added to emulsified sausages to replace pork back fat in different proportions (10%, 30%, and 50%), and the colou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0b9366699bf4193b2bf783d232399f0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bajčić, Aleksandar, Petronijević, Radivoj, Suvajdžić, Branko, Tomović, Vladimir, Stajković, Silvana, Vasilev, Dragan
Publikováno v:
Journal of Food and Nutrition Research
Total replacement of pork backfat with inulin-collagen suspension in the production of cooked-emulsified sausages was investigated. Four groups of sausages were produced: control sausages (backfat 25 %), Series A (backfat 15 %, inulin 4 %, and collag
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9677::719338c996630d8404e34ad18a18504d
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2880
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2880
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The microbiological quality of meat products is characterized by the presence of aerobes, facultative anaerobes, psychrotrophs and mezophiles which are responsible for spoilage and pathogenic bacteria. Producers should be careful about the microbiolo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10334::71cdd694c24c575feff10eb438dca392
https://hdl.handle.net/20.500.11776/1942
https://hdl.handle.net/20.500.11776/1942
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.