Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"employee onboarding"'
Autor:
Ory PINCO, Emil CRIȘAN
Publikováno v:
Annals of the University of Oradea: Economic Science, Vol 33, Iss 1, Pp 587-596 (2024)
Onboarding, the process of integrating new employees into companies, involves a wide range of techniques and opinions in academic literature. This study explores the complex aspects of onboarding, analysing several terms such as “employee onboardin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/771bcb4efe5f4abbbb8cf93e78ff7602
Publikováno v:
SA Journal of Human Resource Management, Vol 22, Iss 0, Pp e1-e14 (2024)
Orientation: Limited literature on onboarding during COVID-19 and the future of onboarding exists. Research purpose: The purpose of this study was to explore the implementation of employee onboarding during COVID-19, as well as the future of onboard
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0314f391bb6c4558880961d5a6f1756f
Publikováno v:
Human Resource Management International Digest, 2022, Vol. 30, Issue 7, pp. 24-26.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/HRMID-07-2022-0201
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dexter, John C.
Publikováno v:
Career Development International, 2020, Vol. 25, Issue 5, pp. 481-500.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/CDI-02-2019-0032
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Пыхов, И. А., Pykhov, I. A.
Цель ВКР – создание технического задания на функциональные требования внедрения чат-бота в веб-приложение по адаптации нового сотрудн
Externí odkaz:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/139931
Autor:
Patricia Meglich, Benjamin Thomas
Publikováno v:
Economic and Business Review, Vol 23, Iss 2 (2021)
An important TM practice to improve retention of newcomers is the socialization process used to assimilate them. We conducted two studies; an exploratory qualitative study followed by a survey-based study. Our results indicate a substantial percentag
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f89561eb53534e0697e91209a8936151
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.