Zobrazeno 1 - 10
of 82 760
pro vyhledávání: '"electrostatic field"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 20, Pp 49-58 (2024)
To investigate the effects of a low-pressure electrostatic field combined with low temperature and high humidity on beef tenderness, this study utilized bovine longissimus dorsi muscle as the experimental material. The analysis included low-pressure
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f728691d26a0454193b35cf6b065bca4
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 17, Pp 48-56 (2024)
To screen the suitable thawing method of frozen beef and better maintain its eating quality and flavor after unfreezing, in this paper, the strip loin frozen at −20 ℃ was taken as the research object, and the naturally frozen one was taken as the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d97caf8d4354d77af10f4dd70dd1a15
Autor:
Meng, Zhijuan1 (AUTHOR), Fan, Sufang1,2 (AUTHOR), Ding, Tongtong1 (AUTHOR), Yuan, Xiaoxuan1 (AUTHOR), Zhao, Limin1 (AUTHOR), Li, Qiang1 (AUTHOR) liqiang@nepp.com.cn, Zhang, Yan1 (AUTHOR) snowwinglv@126.com, Pandiselvam, Ravi (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 8/16/2024, Vol. 2024, p1-20. 20p.
Effect of High-Voltage Electrostatic Field Treatment on the Quality of Fermented Engraulis japonicus
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 19, Pp 182-191 (2024)
This study was carried out in order to investigate the effect of high-voltage electrostatic field (HVEF) treatment on the quality of fermented Engraulis japonicus. E. japonicus protein hydrolysate (EJPH) was inoculated with Lodderomyces elongisporus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96177b88128247cdac1f7711c84b6fa9
Autor:
Hong-yan ZHANG, Yu-jie XIE, Qiao-ying CHANG, Xing-qiang WU, Han XIA, Kai-xuan TONG, Chun-lin FAN, Hui CHEN
Publikováno v:
Zhipu Xuebao, Vol 45, Iss 5, Pp 712-722 (2024)
A method of ultra-high performance liquid chromatography quadrupole electrostatic field Orbitrap mass spectrometry (UHPLC-Q/Orbitrap MS) was developed for rapid screening illegal additives in diet food. The efficacy of three extraction solvents for m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/786d845e21fc494496beb028b987bf65
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.