Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"elcsa"'
Publikováno v:
ESPOCH Congresses, Vol 3, Iss 2, Pp 277-290 (2024)
Abstract Confinement due to the COVID-19 pandemic had strong consequences for the health and nutritional status of the world population. The objective of the present work was to explore food insecurity in a sample of the Ecuadorian population during
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/566c578eff49428eb4a90bb201041da1
Publikováno v:
Agroindustrial Science, Vol 13, Iss 3, Pp 157-162 (2023)
La seguridad alimentaria (SA) es el acceso suficiente a alimentos inocuos y nutritivos para satisfacer las necesidades alimentarias y preferencias personales, y llevar una vida sana y activa. Objetivo. Determinar la seguridad alimentaria de 160 hogar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de326d969a904918898ba96c94f0a2b9
Autor:
Laura Valentina Parra-Pinzon, Elisa Maria Pinzon-Gomez, Sayda Milena Pico-Fonseca, Isabel Cristina Hurtado, Ana Rocio Guzman-Benavides, Olmer Alexander Pantoja-Rodríguez
Publikováno v:
Children, Vol 11, Iss 10, p 1155 (2024)
Malnutrition is a global problem that affects all countries in one or more of its forms, representing one of the greatest challenges worldwide. One of the key contributing factors is food insecurity, which must be evaluated in children with moderate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e311d865439341a39297878ff159589d
Autor:
Mogomme A. Masoga
Publikováno v:
HTS Teologiese Studies/Theological Studies, Vol 80, Iss 2, Pp e1-e6 (2024)
The case of the revocation of ordination from the two pastors by the Evangelical Lutheran Church in Southern Africa (hereafter, ELCSA) in the Gauteng Province, Pretoria, South Africa has motivated the present conversation. In order to respond appropr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62176974f203462697793a60a342e535
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 15, Iss , Pp 100999- (2024)
The COVID-19 pandemic has altered the social, economic and environmental order of the world, and it wreaked havoc in many aspects of the life of societies, including the food insecurity (FI) rates in the regions. Due to the multifaceted nature of thi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c335571b3934ec4bdde37eba255f1e1
Autor:
Josefa L. Martinez-Brockman, Amber Hromi-Fiedler, Deron Galusha, Carol Oladele, Lisbette Acosta, O. Peter Adams, Rohan G. Maharaj, Cruz M. Nazario, Maxine Nunez, Marcella Nunez-Smith, Rafael Pérez-Escamilla, on behalf of the ECHORN Writing Group
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 11 (2023)
BackgroundGlobally, 1.3 billion people were considered food insecure as of 2022. In the Caribbean region, the prevalence of moderate or severe food insecurity was 71.3% as of 2020, the highest of all subregions in Latin America. Experienced based mea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a05454ed96764f6494a5239ec2eb05ae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Spanish Journal of Agricultural Research, Vol 15, Iss 1, Pp e0106-e0106 (2017)
Numerous studies have analyzed the factors that determine food security and explored the problem from regional or national points of view. However, there has been less research targeting an understanding of the food security problem at the household
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93a77df6e2d0479f8642f1b4a499ba7d