Zobrazeno 1 - 10
of 637
pro vyhledávání: '"egg-white proteins"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 21, Pp 58-67 (2024)
The primary proteins in chicken egg white are glycoproteins, which generate substantial glycopeptides in the digestive tract following gastrointestinal digestion. The structures of the glycopeptides have yet to be identified and elucidated. In this s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7088524af7b14ea8b0b2f0f6e66c0866
Autor:
Strelec Ivica, Ostojčić Marta, Brekalo Mirna, Hajra Sugato, Kim Hoe-Joon, Stanojev Jovana, Maravić Nikola, Budžaki Sandra
Publikováno v:
Green Processing and Synthesis, Vol 12, Iss 1, Pp 18-25 (2023)
The present study investigated the possibility of complete utilization of eggshell waste (ESW) transforming it to adherent egg white protein solution, calcium chloride dihydrate, and eggshell membranes (ESM). Adherent egg white protein solution was o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/051a46da77424b019ca744325b00c978
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 6, p 315 (2024)
The global food production system faces several challenges, including significant environmental impacts due to traditional agricultural practices. The rising demands of consumers for food products that are safe, healthy, and have animal welfare stand
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39a67388f1df418a83f02f1ce9f08734
Autor:
Junhua Li, Xuechun Wang, Cuihua Chang, Luping Gu, Yujie Su, Yanjun Yang, Dominic Agyei, Qi Han
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 12, p 1834 (2024)
Chicken egg white (EW) proteins possess various useful techno-functionalities, including foaming, gelling or coagulating, and emulsifying. The gelling property is one of the most important functionalities of EW proteins, affecting their versatile app
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b520f2efba7b4fe8876c60b136e1c88a
Autor:
Yun-Rou Chen, Dinh Thi Hong Thanh, Quynh Thi Phuong Tran, Bing-Lan Liu, Penjit Srinophakun, Chen-Yaw Chiu, Kuei-Hsiang Chen, Yu-Kaung Chang
Publikováno v:
Membranes, Vol 14, Iss 6, p 128 (2024)
This study investigated the use of chicken egg white (CEW) waste immobilized on weak acidic nanofiber membranes for removing the anionic acid orange 7 (AO7) dye in batch and continuous flow modes. Different experiments were conducted to evaluate the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c1389933885d4bd0838ab921f5d413ef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Natcha Rasitanon, Parinthorn Rattanapan, Kanyawee Kaewpradub, Chittanon Buranachai, Itthipon Jeerapan
Publikováno v:
Biosensors, Vol 13, Iss 8, p 772 (2023)
Glucose oxidase (GOx) is a typical model enzyme used to create biosensors. Exploring a strategy to prepare ready-to-use functional enzymatic microparticles combining GOx and food-based proteins offers compelling advantages. However, no reports exist
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c56baaa2effc48568251f9040ed57c17