Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"egg-free fresh pasta"'
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 20, p 3199 (2022)
To improve glycemic health, a high-amylose bread wheat flour fresh pasta characterized by a low in vitro glycemic index (GI) and improved post-prandial glucose metabolism was previously developed. In this study, well-known life cycle analysis softwar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7aea385ccbc94746947293ebd9e4808e
Autor:
Alessio Cimini, Alessandro Poliziani, Gabriele Antonelli, Francesco Sestili, Domenico Lafiandra, Mauro Moresi
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 16, p 2510 (2022)
This study aims to assess the main biochemical, technological, and nutritional properties of a few samples of fresh pasta composed of commercial common wheat flour blended with increasing percentages, ranging from 0 to 100%, of high-amylose wheat flo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/576ec5fe2feb42a6b6556489c11e6dcd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.