Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"egg yolk quality"'
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 22, p 3513 (2023)
The purpose of this study was to examine the effects of high temperature on internal egg yolk quality parameters and their possible mechanisms in Huaixiang chickens. This study consisted of two treatments, and each treatment had six replicates with s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c040f82ec134353890f3ae354550cfb
Autor:
D. Ruan, Y.J. Hu, A.M. Fouad, C.X. Lin, Z.P. Xu, W. Chen, Q.L. Fan, W.G. Xia, S. Wang, Y. Wang, L. Yang, C.T. Zheng
Publikováno v:
Animal, Vol 12, Iss 10, Pp 2205-2213 (2018)
The study investigated whether different dietary energy and protein sources affect laying performance, antioxidant status, fresh yolk fatty acid profile and quality of salted yolks in laying ducks. In all, 360 19-week-old Longyan ducks were randomly
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0dabb14ca009499faa8731c813f9406f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Z.P. Xu, C.X. Lin, S. Wang, Y. Wang, Q.L. Fan, A.M. Fouad, Y.J. Hu, C.T. Zheng, W.G. Xia, W. Chen, L. Yang, D. Ruan
Publikováno v:
Animal, Vol 12, Iss 10, Pp 2205-2213 (2018)
The study investigated whether different dietary energy and protein sources affect laying performance, antioxidant status, fresh yolk fatty acid profile and quality of salted yolks in laying ducks. In all, 360 19-week-old Longyan ducks were randomly
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The Effect of Oregano Essential Oil and Pollen on Egg Production and Egg Yolk Qualitative Parameters
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 46, Iss 1, Pp 12-16 (2013)
Phytobiotics are defined as products derived from plants, which may have a beneficial effect on the gastrointestinal microflora of animals, performance and quality of animal products. In this experiment the effects of supplementation of the diet for
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.