Zobrazeno 1 - 10
of 221
pro vyhledávání: '"egg yolk quality"'
Autor:
Chen, Yuxia1 (AUTHOR), Yu, Sumeng1 (AUTHOR), Zhang, Li1 (AUTHOR) chenyuxia@gdou.edu.cn, Xiao, Mei1 (AUTHOR), An, Lilong1 (AUTHOR) anlilong@126.com
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Nov2023, Vol. 13 Issue 22, p3513. 13p.
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 22, p 3513 (2023)
The purpose of this study was to examine the effects of high temperature on internal egg yolk quality parameters and their possible mechanisms in Huaixiang chickens. This study consisted of two treatments, and each treatment had six replicates with s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c040f82ec134353890f3ae354550cfb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thamjedsada, Nutthawee1, Pradipasena, Pasawadee1 pasawadee.p@chula.ac.th, Pradistsuwana, Chidphong1
Publikováno v:
Pakistan Journal of Agricultural Sciences. Mar2018, Vol. 55 Issue 1, p159-168. 10p.
Publikováno v:
Journal of Environmental Science International. 26:869-874
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 232:935-940
Hypocrellins, including hypocrellin A and hypocrellin B, are natural red pigments isolated from a traditional Chinese medicine. The present work was designed to investigate the influence of dietary HA supplementations on the colour and emulsifying pr