Zobrazeno 1 - 10
of 694
pro vyhledávání: '"effervescent powder"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Heliyon January 2023 9(1)
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 1, Pp e12954- (2023)
An effervescent powder-assisted floating organic solvent-based dispersive liquid-liquid microextraction was introduced for determination of 13 organochlorine pesticides in water samples. In this method, a less toxic low-density organic solvent was us
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e7f7d908c274176b7ad350131a994b4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Research Journal of Life Science, Vol 3, Iss 2, Pp 79-85 (2017)
This study investigated the effects of Black cincau (Mesona palustris BL) effervescent powder (BCEP) on systolic blood pressure and malondialdehyde concentration in hypertensive rats. BCEP were orally administered to hypertensive rats for 4 weeks, an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aabb4f537d734686ae1b4c6ba60ef073
Publikováno v:
Research Journal of Life Science, Vol 4, Iss 3, Pp 159-167 (2018)
Dyslipidemia that could be affected by hypercholesterol diet is a contributing factor in millions of deaths worldwide and a risk factor for ischemic heart disease and stroke. High soluble fiber diet is used as one of the non-pharmacological treatment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f684e391644469da6045864ca356e64
Publikováno v:
Eureka Herba Indonesia. 4:206-209
God's crown fruit (Phaleria macrocarpa (Scheff) Boerl) is one of the ingredients that can be used as a natural anti-diabetic because of the presence of flavonoids which have activity as antioxidants. This study aimed to determine the anti-diabetic ac
Publikováno v:
Journal of Food and Nutrition Research. 9:108-113
Currently, people have an increasing trend towards the consumption of healthy foods having a large content of antioxidants. These substances prevent the oxidative stress caused by several pathologic conditions. Particularly, studies have found a sign
Autor:
Fadel, Hoda Hanem Mohamed, Lotfy, Shereen Nazeh, El-Aleem, Fatma Shafik Abd, Sayed Ahmed, Mohamad Yehia, Asfour, Marwa Hasanein, Abou Taleb, Sally A., Saad, Rasha
Publikováno v:
Journal of Essential Oil Bearing Plants; May 2023, Vol. 26 Issue: 3 p677-694, 18p
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.