Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"effective aflatoxin biocontrol"'
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
One of the most elusive food safety problems is the contamination of staple crops with the highly carcinogenic aflatoxins produced by Aspergillus section Flavi fungi. Governments, farmers, institutions, consumers, and companies demand aflatoxin solut
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6f62a4b8c724d8582edf1b43fe25a06
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abbas, H.K.1 (AUTHOR) Hamed.Abbas@ars.usda.gov, Zablotowicz, R.M.2 (AUTHOR), Horn, B.W.3 (AUTHOR), Phillips, N.A.1 (AUTHOR), Johnson, B.J.1 (AUTHOR), Jin, X.4 (AUTHOR), Abel, C.A.5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Feb2011, Vol. 28 Issue 2, p198-208. 11p. 6 Charts, 3 Graphs.
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Apr2016, Vol. 120 Issue 4, p986-998, 13p, 2 Diagrams, 3 Charts, 1 Map
Autor:
Sakuda, Shohei, Yoshinari, Tomoya, Furukawa, Tomohiro, Jermnak, Usuma, Takagi, Keiko, Iimura, Kurin, Yamamoto, Toshiyoshi, Suzuki, Michio, Nagasawa, Hiromichi
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology & Biochemistry; Jan2016, Vol. 80 Issue 1, p43-54, 12p