Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"ee, S. C."'
Autor:
Ee, S. C.1 (AUTHOR), Bakar, Jamilah1 (AUTHOR) jamilah@upm.edu.my, Saari, Nazamid2 (AUTHOR), Abas, Faridah2 (AUTHOR), Ismail, Amin3,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2021, Vol. 24 Issue 1, p1495-1509. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Food Research Journal; 2014, Vol. 21 Issue 3, p1177-1182, 6p
Publikováno v:
SID Symposium Digest of Technical Papers; May 2000, Vol. 31 Issue: 1 p738-741, 4p
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3a4a74bd0bee420b3ff88f4cee7c0ffb
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85065987679&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85065987679&partnerID=MN8TOARS
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0025a7ea7a4f63b4e424a74a41a6d8f6
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84900830035&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84900830035&partnerID=MN8TOARS