Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"edible qualities"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 19, Pp 244-251 (2023)
In order to expand the use of bubble green vegetables, bubble green freeze-dried powder was used as raw material to fabricate dried noodles in this study. The effects of adding the bubble green powder on the flour characteristics, dough tensile prope
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4fa7f7cbc5204f34880cdc4fddba0ed2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.