Zobrazeno 1 - 10
of 807
pro vyhledávání: '"edible qualities"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang R; College of Food Science and Engineering, Qingdao Agricultural University, Qingdao 266109, People's Republic of China; Qingdao Special Food Research Institute, Qingdao 266109, People's Republic of China., Wang Z; College of Food Science and Engineering, Qingdao Agricultural University, Qingdao 266109, People's Republic of China; Qingdao Special Food Research Institute, Qingdao 266109, People's Republic of China., He X; College of Food Science and Engineering, Qingdao Agricultural University, Qingdao 266109, People's Republic of China; School of Medical, Molecular & Forensic Sciences, College of Environmental & Life Sciences, Murdoch 6150, Western Australia, Australia., Xu Z; College of Food Science and Engineering, Qingdao Agricultural University, Qingdao 266109, People's Republic of China; Qingdao Special Food Research Institute, Qingdao 266109, People's Republic of China., Li M; College of Food Science and Engineering, Qingdao Agricultural University, Qingdao 266109, People's Republic of China; Qingdao Special Food Research Institute, Qingdao 266109, People's Republic of China., Liu X; Qingdao HICOCA Intelligent Equipment Technology, Qingdao 266112, People's Republic of China., Xiong L; College of Food Science and Engineering, Qingdao Agricultural University, Qingdao 266109, People's Republic of China. Electronic address: xiongliu821@163.com., Sun Q; College of Food Science and Engineering, Qingdao Agricultural University, Qingdao 266109, People's Republic of China; Qingdao Special Food Research Institute, Qingdao 266109, People's Republic of China. Electronic address: phdsun@163.com.
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules [Int J Biol Macromol] 2024 Dec 07; Vol. 286, pp. 138553. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 07.
Autor:
Wang, Aixia, Xiao, Tianzhen, Xi, Huihan, Qin, Wanyu, He, Yue, Nie, Mengzi, Chen, Zhiying, Wang, Lili, Liu, Liya, Wang, Fengzhong, Tong, Li-Tao
Publikováno v:
In Food Research International June 2022 156
Publikováno v:
In South African Journal of Botany November 2021 142:459-466
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.