Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"edible part"'
Autor:
Moena Oe, Yonathan Asikin, Misaki Kashima, Masashi Yamamoto, Fumimasa Mitsube, Shu-Yen Lin, Kensaku Takara, Koji Wada
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 10, Iss 9, p 939 (2024)
Citrus depressa Hayata is a citrus cultivar grown in Japan and Taiwan. To assess the differences in genetic characteristics and volatile organic components (VOCs) in the leaves and edible parts of the fruits of 23 C. depressa accessions from differen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e4b5e5136514f1a8420b7dab0d20775
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Katharina Detert, Herbert Schmidt
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 11, Iss 8, p 2072 (2023)
In the current study, we demonstrate that E. coli O104:H4 strain C227/11Φcu, a derivative of the 2011 enterohemorrhagic/enteroaggregative (EHEC/EAEC) E. coli outbreak strain, migrated into the edible portion of lamb’s lettuce plants upon contamina
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc823111645a491782b9bd15ab794d73
Publikováno v:
Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва, Vol 1, Pp 57-64 (2021)
The use of nanomaterials in poultry farming has become increasingly popular as feed additives capable of increasing the productivity of the herd. Nanocrystalline cerium dioxide belongs to nanomaterials with a broad spectrum of activity. Owing to thei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e46c31ee6be4907aa7fe9db52ba28d6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Muhammad HAROON, Muhammad VAQAS
Publikováno v:
Food and Environment Safety, Vol 17, Iss 1, Pp 53-58 (2018)
The purpose of this study was to compare the concentrations of micronutrients (Maganese, Zinc, Copper, Iron and Chromium) and toxic metals (Lead and Cadmium) in edible part of ten different species of vegetables, irrigated by sewage/fresh (tube well)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/00515aa210284b92aaf7fa917412f085
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.