Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"edible electronics"'
Autor:
Elena Feltri, Pierluigi Mondelli, Bojan Petrović, Fabrizio Mario Ferrarese, Alina Sharova, Goran Stojanović, Alessandro Luzio, Mario Caironi
Publikováno v:
Advanced Science, Vol 11, Iss 41, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Edible electronics is emerging in recent years motivated by a diverse number of healthcare applications, where sensors can be safely ingested without the need for any medical supervision. However, the current lack of stable and well‐perfor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af7b4b9e14c5415b9decc0bb7b265359
Autor:
Milan R. Radovanović, Goran M. Stojanović, Mitar Simić, Dragana Suvara, Lazar Milić, Sanja Kojić, Biljana D. Škrbić
Publikováno v:
Advanced Electronic Materials, Vol 10, Iss 7, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract A procedure is developed for producing basic electronic components utilizing materials sourced from discarded orange, grapefruit, lemon, apple, banana, potato, and carrot peels. Initially, these materials undergo dehydration, followed by a m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd7809f0616a4e16b94ac2d0972235be
Autor:
Valerio Francesco Annese, Pietro Cataldi, Valerio Galli, Giulia Coco, João Paulo Vita Damasceno, Alex Keller, Yogeenth Kumaresan, Pietro Rossi, Ivan K. Ilic, Bokeon Kwak, Lauro Tatsuo Kubota, Athanassia Athanassiou, Jonathan Rossiter, Dario Floreano, Mario Caironi
Publikováno v:
Advanced Sensor Research, Vol 3, Iss 5, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Edible electronics leverages the electronic properties of food‐derived materials to deliver safer technologies that can be degraded (or digested) in the environment (or body) at the end‐of‐life. Sensors will be central to future smart
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c90cc3adca04579bbd36b9fbb04af22
Autor:
Valerio F. Annese, Bokeon Kwak, Giulia Coco, Valerio Galli, Ivan K. Ilic, Pietro Cataldi, Dario Floreano, Mario Caironi
Publikováno v:
Advanced Sensor Research, Vol 2, Iss 12, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract Edible electronics and robotics are emerging areas intimately bridging food science and engineering to deliver technology using food‐derived materials. Edible devices offer unprecedented opportunities thanks to features such as bioresorbab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a964e23f136948ab955d3b5a8b174af2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.