Zobrazeno 1 - 10
of 160
pro vyhledávání: '"edestin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Hemp (Cannabis sativa L.) seed is emerging as a novel source of plant protein owing to its rich protein content and reasonable nutritional structure. In the current study, the storage proteins of hemp seed were extracted using different methods. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46fbff83e43847ae805b97581f59ae76
Publikováno v:
Biologia Plantarum, Vol 62, Iss 4, Pp 693-702 (2018)
Hemp (Cannabis sativa L.) seeds have been recognized as a nutritional protein source for humans and animals. In this study, gene families encoding precursor polypeptides of three storage protein classes, including six 11S edestin, two 2S albumin and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/094a19c915d4414491fd0bf93b5fd67f
Publikováno v:
Food Hydrocolloids, 137
Amyloid fibrils from plant-based food protein sources bear a large unexploited potential for applications in food and other biomaterials due to their techno-functional features. However, their low solubility and highly complex, inhomogeneous protein
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ad655c29baaac007f8298b8684e9570f
https://hdl.handle.net/20.500.11850/588290
https://hdl.handle.net/20.500.11850/588290
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science, Vol 2021 (2021)
International Journal of Food Science
International Journal of Food Science
The effect of carbohydrate-hydrolysing enzyme blend with or without supercritical CO2 (SFE) defatting on pretreat hempseed meal, hempseeds, peeled hempseeds, hempseed protein powder, and germinated hempseeds was determined. The raw materials and reco
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gianluca Picariello, Alessia Ramondo, Pasquale Ferranti, Gianfranco Mamone, Maria Adalgisa Nicolai
Publikováno v:
Food research international 115 (2019): 562–571. doi:10.1016/j.foodres.2018.09.017
info:cnr-pdr/source/autori:Gianfranco Mamone, Gianluca Picariello, Alessia Ramondo, Maria Adalgisa Nicolai, Pasquale Ferranti/titolo:Production, digestibility and allergenicity of hemp (Cannabis sativa L.) protein isolates/doi:10.1016%2Fj.foodres.2018.09.017/rivista:Food research international/anno:2019/pagina_da:562/pagina_a:571/intervallo_pagine:562–571/volume:115
info:cnr-pdr/source/autori:Gianfranco Mamone, Gianluca Picariello, Alessia Ramondo, Maria Adalgisa Nicolai, Pasquale Ferranti/titolo:Production, digestibility and allergenicity of hemp (Cannabis sativa L.) protein isolates/doi:10.1016%2Fj.foodres.2018.09.017/rivista:Food research international/anno:2019/pagina_da:562/pagina_a:571/intervallo_pagine:562–571/volume:115
Hemp (Cannabis sativa L.), traditionally cultivated for industrial use and harvested for fibers and seeds, has raised much interest as a sustainable crop in the last years. Recently, hemp seeds and derived oil have started to be used in a variety of