Zobrazeno 1 - 10
of 368
pro vyhledávání: '"ecolabels"'
Publikováno v:
International Marketing Review, 2024, Vol. 41, Issue 6, pp. 1190-1217.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/IMR-10-2023-0293
Autor:
Luana Ladu, Piergiuseppe Morone
Publikováno v:
Societal Impacts, Vol 3, Iss , Pp 100041- (2024)
The transition from a linear, fossil-based economy to a circular, bio-based economy is needed in order to achieve climate neutrality by 2050. However, it is important to ensure that the bio-based economy delivers the expected environmental and social
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee082a48beb140d3a6c128f930eb92b7
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 124, Issue 11, pp. 3497-3521.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-05-2021-0546
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Behavioral Sciences, Vol 13, Iss 8, p 626 (2023)
This study examines the effects of dispositional greed, impulsivity, food satisfaction, and ecolabeling on consumers’ plate waste in all-inclusive hotels. Using a moderated mediation research model, a cross-sectional survey was conducted among 1253
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4604469c52141579aac2c4265296e0a
Autor:
Balzarova, Michaela A.
Publikováno v:
Corporate Governance: The International Journal of Business in Society, 2020, Vol. 21, Issue 1, pp. 159-174.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/CG-08-2020-0328
Publikováno v:
Frontiers in Marine Science, Vol 9 (2022)
Customers’ attention to sustainability labels in fishery and aquaculture products (FAPs) has been increasing in the last decades, and the industry has adapted to this growing interest by adopting fish ecolabels. However, there is a growing interest
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65583ed2b6124ca68a479d21b3d1deaa
Autor:
Helena Araújo Costa
Publikováno v:
Revista de Turismo Contemporâneo, Vol 8, Iss 1, Pp 107-126 (2020)
Os prêmios de sustentabilidade estão inseridos dentro de um conjunto de ferramentas conhecidas como ecolabelsou rotulagem ambiental. Este artigo teve como objetivo compreender como uma premiação de sustentabilidade influenciou a realidade organiz
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d39af42a90c3400f9df8d020dc92014d