Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"eco-friendly preparation"'
Autor:
Somkiat Seesanong, Chaowared Seangarun, Banjong Boonchom, Nongnuch Laohavisuti, Wimonmat Boonmee, Pesak Rungrojchaipon, Phairat Phimsirikul
Publikováno v:
Crystals, Vol 14, Iss 7, p 577 (2024)
Gypsum products (calcium sulfate dihydrate, CaSO4·2H2O) were synthesized through an eco-friendly and low-cost process by two different renewable calcium carbonate sources (CaCO3), hen and duck eggshell wastes, with product yields obtained of 84.73 a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c8beb6bba951420f9c9a09417f3e0388
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 3, p 437 (2024)
In order to fully utilize the by-products of apricot kernel-debitterizing and address the chemical instability of benzaldehyde in the food industry, benzaldehyde was first prepared by adding the apricot kernel powder to degrade the amygdalin present
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3077f9ff8034fb1931e3a50deff1d4a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.