Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"eating in restaurants"'
Publikováno v:
Менаџмент у хотелијерству и туризму / Hotel and Tourism Management. 8(1):79-88
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=877971
Publikováno v:
Mенаџмент у хотелијерству и туризму, Vol 8, Iss 1, Pp 79-88 (2020)
The paper provides an insight into factors influencing developments in gastronomy and catering services. The aim of the text is to identify the key elements affecting contemporary catering services including attendance at catering establishments, pre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af829432de38402dbef40f7cd0d774a2
Publikováno v:
Mенаџмент у хотелијерству и туризму, Vol 8, Iss 1, Pp 79-88 (2020)
The paper provides an insight into factors influencing developments in gastronomy and catering services. The aim of the text is to identify the key elements affecting contemporary catering services including attendance at catering establishments, pre
Autor:
Çetinkaya, Vahide
Balıkesir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Bir ülkenin sosyal ve ekonomik açıdan istenilen uygarlık düzeyine ulaşabilmesi; bedensel ve zihinsel açıdan sağlıklı ve güçlü bi
Bir ülkenin sosyal ve ekonomik açıdan istenilen uygarlık düzeyine ulaşabilmesi; bedensel ve zihinsel açıdan sağlıklı ve güçlü bi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6d5ee14819bf6da5dc4abe826a05a229
https://hdl.handle.net/20.500.12462/3512
https://hdl.handle.net/20.500.12462/3512
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.