Zobrazeno 1 - 10
of 100
pro vyhledávání: '"earthy-musty"'
Autor:
Tian, Liangliang a, b, Qu, Xin c, Huang, Dongmei a, d, Shi, Yongfu a, b, Kong, Cong a, d, Wang, Yuan a, b, ∗
Publikováno v:
In Heliyon November 2023 9(11)
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 11, Pp e21580- (2023)
This research aimed to develop an effective method for detecting semivolatile earthy-musty odors without using the conventional sample processing equipment used for volatile compounds. The concurrent isolation of 2-methylisoborneol (2-MIB), trans-1,1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1db34a7b24a94110b35467867effa5f6
Autor:
Wang, Chunmiao a, b, Yu, Jianwei a, b, ∗, Gallagher, Daniel L. c, Byrd, Julia c, Yao, Wenchuo c, Wang, Qi a, b, Guo, Qingyuan a, b, Dietrich, Andrea M. c, ∗∗, Yang, Min a, b
Publikováno v:
In Water Research 1 September 2020 182
Autor:
Chao Rong, Dongpo Liu, Yan Li, Kai Yang, Xiaobo Han, Jianwei Yu, Bolun Pan, Jinsong Zhang, Min Yang
Publikováno v:
Environmental Sciences Europe, Vol 30, Iss 1, Pp 1-15 (2018)
Abstract Background Identifying typical odor-causing compounds is essential for odor problem control in drinking water. In this study, aiming at a major water source reservoir in hot and humid areas in southern China, which encountered seasonable odo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e658bc0e7f04c85a6421595b254c993
Autor:
Liato, Viacheslav a, b, Aïder, Mohammed a, b, ∗
Publikováno v:
In Chemosphere August 2017 181:9-18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Talanta 30 May 2011 84(4):1133-1140
Autor:
Fontana, Ariel R. a, Altamirano, Jorgelina C. a, b, ⁎
Publikováno v:
In Talanta 2010 81(4):1536-1541