Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"e number"'
Publikováno v:
52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities. :435-436
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of renal nutrition : the official journal of the Council on Renal Nutrition of the National Kidney Foundation. 32(1)
Objectives: Phosphorus (P)-containing food additives pose a risk for chronic kidney disease (CKD) patients. We aimed to investigate the prevalence of P-containing additives in the Finnish food supply across different food categories to evaluate their
The earliest food laws in the United States, dating from the 1600s to 1800s, were designed to combat economic deception and to protect American exports. The Food and Drugs Act and the Federal Meat Inspection Act, both passed in 1906, were the first f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::79586abb60bb4dcd7df3feea08d9009c
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819519-2.00005-0
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819519-2.00005-0
Autor:
Peter C. Chu
Publikováno v:
Dynamics of Atmospheres and Oceans. 96:101268
17 USC 105 interim-entered record; under review. The article of record as published may be found at https://doi.org/10.1016/j.dynatmoce.2021.101268 The direction normal to the Earth spherical (or ellipsoidal) surface is not vertical (called deflected
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Control. 78:331-341
The growth of the global food trade has increased significantly over the last two decades. The purpose of this review paper is to compare imported food safety controls in Taiwan, Japan, the United States, and the European Union. Our key findings are:
Autor:
Frans Henderikx
Publikováno v:
Veterinarski Glasnik, Vol 71, Iss 1, Pp 16-23 (2017)
Background: In food marketing, there is a trend towards artisanal, traditional ?honest? food, and simultaneously to good looking, long lasting, multi-purpose food with a clean label. In addition, marketeers like to upgrade the image of the food, incl
Autor:
Procházka, Antonín
in English This text is devoted to the creation of logarithmic tables at the beginning of the 17th century. The key person is John Napier and the thesis focuses on his work. The goal is to explain the historical context and to show how mathematicians
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-398640
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.