Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"duration of growing season"'
Publikováno v:
Plant, Soil and Environment, Vol 48, Iss 7, Pp 298-306 (2002)
A method of growth analysis was used to evaluate the yield results in experiments conducted during years 1999-2001 on School co-operative farm in Žabčice. In sequential terms of sampling from two potato varieties with different duration of growing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38b9c91e7e1a4dabb878dbc177db3183
Autor:
Oksana Sergienko, Vlаdimir Pusik, Artur Rozhov, Lidiya Kononenko, Veronika Bondarenko, Sergey Denisenko, Ludmila Pusik, Nina Lyubymova
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, Vol 1, Iss 11 (97), Pp 34-41 (2019)
The degree of ripening of vegetables, fruits and berries affects their preservation. It is not possible to detect the degree of ripening of parsnip by the size of a root crop, since growing conditions and agricultural technology play significant role
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::56c7ad458e40d543f6f380e2ab55ff67
https://zenodo.org/record/3480041
https://zenodo.org/record/3480041
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pusik, Ludmila, Pusik, Vlаdimir, Lyubymova, Nina, Bondarenko, Veronika, Rozhov, Artur, Sergienko, Oksana, Denisenko, Sergey, Kononenko, Lidiya
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 1, № 11 (97) (2019): Technology and Equipment of Food Production; 34-41
Восточно-Европейский журнал передовых технологий; Том 1, № 11 (97) (2019): Технологии и оборудование пищевых производств; 34-41
Східно-Європейський журнал передових технологій; Том 1, № 11 (97) (2019): Технології та обладнання харчових виробництв; 34-41
Восточно-Европейский журнал передовых технологий; Том 1, № 11 (97) (2019): Технологии и оборудование пищевых производств; 34-41
Східно-Європейський журнал передових технологій; Том 1, № 11 (97) (2019): Технології та обладнання харчових виробництв; 34-41
The degree of ripening of vegetables, fruits and berries affects their preservation. It is not possible to detect the degree of ripening of parsnip by the size of a root crop, since growing conditions and agricultural technology play significant role
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.