Zobrazeno 1 - 10
of 19 135
pro vyhledávání: '"durabilite"'
La sécurité alimentaire et nutritionnelle fait référence au défi de fournir une alimentation saine, durable et accessible à tous les êtres humains, avec quatre dimensions couvrant des questions interconnectées : la disponibilité, l'accès, l
Autor:
Piveteau, Alicia
Publikováno v:
Diplomatie, 2023 May 01(121), 93-93.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48732740
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oktay, Didem1 dyasar@yildiz.edu.tr
Publikováno v:
Nigde Omer Halisdemir University Journal of Engineering Sciences / Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi. 2024, Vol. 13 Issue 3, p917-924. 8p.
Autor:
YILMAZ, Tekin
Publikováno v:
Afyon Kocatepe University Journal of Science & Engineering / Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi; Aug2024, Vol. 24 Issue 4, p894-909, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Teymen, Ahmet1 ateymen@ohu.edu.tr
Publikováno v:
Nigde Omer Halisdemir University Journal of Engineering Sciences / Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi. 2024, Vol. 13 Issue 1, p236-247. 12p.