Zobrazeno 1 - 10
of 453
pro vyhledávání: '"dual-modification"'
Autor:
Liu, Zhaowei a, b, Luo, Ziyun a, Li, Jinzhi a, Tang, Yufei a, ⁎, Liang, Qian a, Wang, Donghong b, Zhao, Kang a
Publikováno v:
In Surfaces and Interfaces 1 January 2025 56
Autor:
Tu, Xiao Han a, 1, Tang, Xiao Lei a, 1, Wu, Xing Qiao b, ⁎, Shu, Hong Bo a, ⁎, Du, Yu Chao a, Xia, Wen Long a, Peng, Yun Feng c, ⁎, Yuan, Hao d, Wang, Xian You a
Publikováno v:
In Journal of Energy Storage 15 February 2025 109
Autor:
Simmi Ranjan Kumar, Nuttinee Tangsrianugul, Jiratthitikan Sriprablom, Thunnalin Winuprasith, Rungtiva Wansuksri, Manop Suphantharika
Publikováno v:
Carbohydrate Polymer Technologies and Applications, Vol 6, Iss , Pp 100399- (2023)
The effects of single and dual modifications with heat-moisture treatment (HMT) and enzymatic debranching on the structural, physicochemical, rheological, and in-vitro digestibility properties of proso millet starch (PMS) were comparatively studied.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c7af1ad9cde44518f6dc522850a7383
Autor:
Ratu Reni Budiyanti, Didah Nur Faridah, Nur Wulandari, Anuraga Jayanegara, Frendy Ahmad Afandi
Publikováno v:
AIMS Agriculture and Food, Vol 8, Iss 2, Pp 479-495 (2023)
Type 2 diabetes mellitus (DMT2) is a metabolic disease that is increasingly attracting public attention. Diabetes mellitus is expected to reach 439 million in the world in 2030. Resistant starch (RS) is an indigestible starch which has health propert
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5be1d3e029ff43d99cacba8651c390cb
Publikováno v:
Hybrid Advances, Vol 3, Iss , Pp 100071- (2023)
Native starches are modified to enhance their characteristics in terms of thermal stability, cold water solubility, and bacterial susceptibility, which limit their industrial applications. In this work, dual modification of tapioca starch by gamma ir
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d8a09c62f3f49ae93fcfd8af62e805b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.