Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"drying processing"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 9, p 1377 (2024)
The dried Mume fructus (MF) is a special food and herbal medicine with a long history of processing and application. The browning index (BI) of Prunus mume (PM) is pivotal in determining the medicinal value and edible quality of MF. Exploring the BI
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f01b8c1b9b5e4fb9be73e8edecafc916
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 14, p 4421 (2022)
To explore the drying characteristics of soybean dregs and a nondestructive moisture content test method, in this study, soybean dregs were dried with hot air (80 °C), the moisture content was measured using the drying method, water status was analy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3780f4ae2d243b5a4b9ff33632ca58b
Autor:
Sui Xiao, Jingyuan Huang, Yahui Huang, Huiqing Lai, Yi Zheng, Dahua Liang, Hang Xiao, Xu Zhang
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Ganpu tea is a novel type of tea beverage with unique and pleasant flavor that encases Pu-erh tea leaves within an intact mandarin peel. However, to date, no holistic and detail studies on its chemical composition and biological activities have been
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c0c80cd538fa4158b42217de4cecf519
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Upon acceptance, the quantity and quality of fruits and vegetables are determined, taking an average sample (4-15 kg) for analysis. There are mechanized samplers for selection of tomatoes from the unloading conveyor.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::47d5d1f8c27eb68a8e35139ab5bb1b9c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jingyuan Huang, Yi Zheng, Hang Xiao, Huiqing Lai, Dahua Liang, Yahui Huang, Xu Zhang, Sui Xiao
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Ganpu tea is a novel type of tea beverage with unique and pleasant flavor that encases Pu-erh tea leaves within an intact mandarin peel. However, to date, no holistic and detail studies on its chemical composition and biological activities have been