Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"drying modeling"'
Autor:
Bobby Shekarau Luka, Queen Msurshima Vihikwagh, Shianya Audu Ngabea, Miriam Jummai Mactony, Riyang Zakka, Taitiya Kenneth Yuguda, Meriem Adnouni
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 12, Iss , Pp 100605- (2023)
The increasing cost of energy and low cost of white cabbage (WC) has made storage of white cabbage in cold storage room capital intensive, thus alternative and sustainable preservation methods are being sought. To adopt drying as a sustainable preser
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81eb7c5367f54de79a8f746684ae347a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Orange peel was dried applying three different processes: convective drying, microwave drying, and freeze-drying. Some physicochemical properties (moisture content, water activity, and color parameters) and phytochemical characteristics (total phenol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2020::ae0ab17b0117519ecc7f7cd7c4a1cbad
https://hdl.handle.net/10400.14/38186
https://hdl.handle.net/10400.14/38186
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 36, Iss 1, Pp 115-124 (2014)
Temperature and relative humidity (RH) dependence of moisture sorption phenomena for agricultural products provide valuable information related to the thermodynamics of the system. So the equilibrium moisture contents (EMC), effective moisture diff
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d4ef50073574d19a56490d6c0fecfd9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Klepzig, Leon
In dieser Arbeit wurde ein physikalisch-chemisches Prozessmodell für Simulation der Primär- und Sekundärtrocknungsphase der Lyophilisation entwickelt und validiert. Betrachtet wurde die Trocknung von Saccharose in Injektionsvials. Saccharose wurde
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a5a51b9894baefd0d809c712dd23ab79
https://dokumente.ub.tu-clausthal.de/receive/clausthal_mods_00002256
https://dokumente.ub.tu-clausthal.de/receive/clausthal_mods_00002256
Publikováno v:
Maderas: Ciencia y Tecnología, Vol 10, Iss 3, Pp 207-217 (2008)
Se realizaron experimentos a escala industrial tendiente a caracterizar el secado por alta temperatura del pino radiata (curvas de secado) y obtener parámetros físicos de fenómenos de transporte (coeficientes globales de convección de calor y mas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4d252ec275a4130906614d861f0d38d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Maderas: Ciencia y Tecnología, Vol 10, Iss 3 (2014)
Se realizaron experimentos a escala industrial tendiente a caracterizar el secado por alta temperatura del pino radiata (curvas de secado) y obtener parámetros físicos de fenómenos de transporte (coeficientes globales de convección de calor y mas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a767ec78a83a4167a3020988fa4933f9