Zobrazeno 1 - 10
of 79 115
pro vyhledávání: '"drying method"'
Autor:
Song, Jiayao1,2 (AUTHOR), Yin, Chenjing1,2 (AUTHOR), Liu, Wenkai1,2 (AUTHOR), Wu, Mingjiang1,2 (AUTHOR), Su, Laijin1,2 (AUTHOR) sulj@wzu.edu.cn, Chen, Peichao1,2 (AUTHOR) chenpeichao@wzu.edu.cn, Fernandes, Fabiano A.N. (AUTHOR) fabiano@ufc.br
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. 9/14/2024, Vol. 2024, p1-13. 13p.
Autor:
Kaloudi, Angela S.1 (AUTHOR), Zygouri, Panagiota1,2 (AUTHOR), Spyrou, Konstantinos1,2 (AUTHOR) konstantinos.spyrou1@gmail.com, Athinodorou, Antrea-Maria2,3 (AUTHOR), Papanikolaou, Eirini2,3 (AUTHOR), Subrati, Mohammed4 (AUTHOR), Moschovas, Dimitrios1 (AUTHOR), Datta, K. K. R.5 (AUTHOR), Sideratou, Zili4 (AUTHOR), Avgeropoulos, Apostolos1 (AUTHOR), Simos, Yannis V.2,3 (AUTHOR), Tsamis, Konstantinos I.2,3 (AUTHOR), Peschos, Dimitrios2,3 (AUTHOR), Yentekakis, Ioannis V.6,7 (AUTHOR), Gournis, Dimitrios P.6,7 (AUTHOR) konstantinos.spyrou1@gmail.com
Publikováno v:
Molecules. Aug2024, Vol. 29 Issue 16, p3967. 14p.
Autor:
Liu, Lin1 (AUTHOR) liulinsut@163.com, Zhao, Jinbo2 (AUTHOR) zjbwll@163.com, Jin, Zhidong1 (AUTHOR) jinzhidong0624@163.com, Liu, Fei1 (AUTHOR) 202134170@mail.sdu.edu.cn, Zhao, Dewen1 (AUTHOR) 202214165@mail.sdu.edu.cn, Liu, Zhengyang3 (AUTHOR) ytlyc@126.com, Wang, Fenglong1 (AUTHOR) fenglong.wang@sdu.edu.cn, Wang, Zhou1 (AUTHOR) wangzhou@sdu.edu.cn, Liu, Jiurong1 (AUTHOR) jrliu@sdu.edu.cn, Wu, Lili1 (AUTHOR) wulili@sdu.edu.cn
Publikováno v:
Materials (1996-1944). Aug2024, Vol. 17 Issue 15, p3714. 16p.
Autor:
Zeidvand, Sima1 (AUTHOR), Movahhed, Sara1 (AUTHOR) movahhed@iauvaramin.ac.ir, Ahmadi Chenarbon, Hossein2 (AUTHOR), Rajaei, Peyman1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jul2024, Vol. 12 Issue 7, p4899-4913. 15p.
Autor:
Umar S. Abubakar, Rahamat I. Ishaq, Khadija A. Sharif, Sani Abdullahi, Musa Bashir, Aisha S. Shuaib, Muhammed S. Abdullahi, Habiba G. Usman, Maimuna M. Sanusi
Publikováno v:
The Proceedings of the Nigerian Academy of Science, Vol 17, Iss 1s, Pp 18-28 (2024)
Drying is an age long practice which prevent fish from deterioration and spoilage, however, traditional drying is usually practiced in rural settings with poor hygienic conditions, thus, the nutritional and microbial quality of such products is uncer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0f049a91177487abc9f7a520f524deb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.