Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"drying kinetic curves"'
Autor:
MELENCIUC, Mihail
Publikováno v:
Journal of Engineering Science (Chişinău), Vol XXX, Iss 1, Pp 154-164 (2023)
One of the biggest problem encountered in drying area of food processing are the losses in food quality. While drying process is held, there is an important damage done to vitamins, polyphenols and other important nutriments. Being easily affected by
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3ee4d1cff874814bde12924db590390
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.