Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"drying behaviour"'
Autor:
Bruno Medeiros da Silva, Ésoly Madeleine Bento dos Santos, Vinícius Zancanelli Bôsco de Souza, Manuel Fellipe Rodrigues Pais Alves, Carlos Maurício Vieira, Claudinei dos Santos
Publikováno v:
Ceramics, Vol 6, Iss 2, Pp 935-947 (2023)
One of the most important steps in the extrusion processing of ceramic inks is the initial drying of the ceramic parts. This study aimed to investigate the drying behaviour of an Al2O3-based ceramic ink optimised to be processed by extrusion processi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/57454ef3340a4284a0cbb6202bb44948
Autor:
Eryuruk, Selin Hanife
Publikováno v:
International Journal of Clothing Science and Technology, 2019, Vol. 32, Issue 2, pp. 208-217.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/IJCST-01-2019-0003
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science and Technology, Vol 12, Iss 2, Pp 156-164 (2020)
The influence of different heat treatments, including oven drying at 40, 50, 60 and 70 °C for 60, 120 and 180 minutes at each temperature, roasting, boiling for 5, 10, and 15 minutes, sun and solar drying for 480 and 720 minutes, on the drying behav
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9de0b656420544869bbd499149be729a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Efrida Basri, Suparman Karnasudirdja
Publikováno v:
Jurnal Penelitian Hasil Hutan (Journal of Forest Products Research), Vol 4, Iss 1, Pp 12-16 (2017)
Rattan is one of important minor forest products in Indonesia. In fact world supply of this material comes mainly from this country. One of the weaknesses of rattan is its susceptibility to various micro-organism specifically staining fungi and borer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe25507cc3834a6988687925d0cd8657
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Iranian Journal of Chemistry & Chemical Engineering, Vol 35, Iss 3, Pp 65-73 (2016)
In this study, whole lemons were dried using a laboratory convective hot air dryer and the effects of drying temperature on dehydration behaviour and mass transfer characteristics of the lemons were investigated. The drying experiments were conducted
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56435b9423584275871d06ce889391c5
Publikováno v:
Journal of Imaging, Vol 6, Iss 11, p 118 (2020)
The moisture content of screed samples is an essential parameter in the construction industry, since the screed must dry to a certain level of moisture content to be ready for covering. This paper introduces neutron radiography (NR) and neutron tomog
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67df4c68e55743c4b0c58c2bc6a314c0
Autor:
Morcillo Pérez, Carmen
Prediction and control over particle deposit patterns obtained from sessile droplet evaporation are essential for many industrial practices such as printing, forensics and crop-care. For the latter, and particularly in the case of agrochemicals dryin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______463::a3bb7e6fc32a75e0c331112b220f3c1f
https://hdl.handle.net/1842/39421
https://hdl.handle.net/1842/39421
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.