Zobrazeno 1 - 10
of 2 401
pro vyhledávání: '"dry-hopping"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Klimczak, Krystian1 (AUTHOR), Cioch-Skoneczny, Monika1 (AUTHOR), Duda-Chodak, Aleksandra1 (AUTHOR) aleksandra.duda-chodak@urk.edu.pl
Publikováno v:
Molecules. Sep2023, Vol. 28 Issue 18, p6648. 32p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alfeo, Vincenzo, Sileoni, Valeria, Bravi, Elisabetta, Belardi, Ilary, De Francesco, Giovanni, Marconi, Ombretta
Publikováno v:
In LWT 15 August 2023 186
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zh. A. Abdushukurov, A. K. Kekibaeva
Publikováno v:
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 2, Pp 5-11 (2021)
Currently, the application of the dry hopping process is a new technology. This method of introducing hops allows you to preserve unstable aromatic oils. The dry hopping process means the addition of hop products at the fermentation stage of the ferm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34c465c2f1134ed29058e5dee6643531