Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"dry season cropping"'
Autor:
Yu Iwahashi, Rongling Ye, Satoru Kobayashi, Kenjiro Yagura, Sanara Hor, Kim Soben, Koki Homma
Publikováno v:
Remote Sensing, Vol 13, Iss 10, p 1971 (2021)
Rice is not merely a staple food but an important source of income in Cambodia. Rapid socioeconomic development in the country affects farmers’ management practices, and rice production has increased almost three-fold over two decades. However, det
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d83c6e351614b9a87cac81b313f55a4
Autor:
Carlos Ballester, Camilla Vote, John Hornbuckle, Thavone Inthavong, Vanndy Lim, Chantha Oeurng, Wendy Quayle, Vang Seng, Pheng Sengxua, Vorachith Sihathep, Veasna Touch, Philip Eberbach
Publikováno v:
Agriculture, Vol 9, Iss 6, p 128 (2019)
Incorporation of dry-season crops in the lowland production systems of the Lower Mekong Basin (LMB) may provide local smallholder farmers the opportunity to increase household cash income through diversification. However, water availability and lowla
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d4e358321204fd5bc1d01e55ff6d4a0
Autor:
Vang Seng, Vorachith Sihathep, Chantha Oeurng, Camilla Vote, Thavone Inthavong, John Hornbuckle, Vanndy Lim, Wendy C. Quayle, Pheng Sengxua, Philip Eberbach, Veasna Touch, C. Ballester
Publikováno v:
Agriculture
Volume 9
Issue 6
Agriculture, Vol 9, Iss 6, p 128 (2019)
Volume 9
Issue 6
Agriculture, Vol 9, Iss 6, p 128 (2019)
Incorporation of dry-season crops in the lowland production systems of the Lower Mekong Basin (LMB) may provide local smallholder farmers the opportunity to increase household cash income through diversification. However, water availability and lowla
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 11, No 5 (2017); 2254-2269
Le maraichage pratique dans les plaines inondables fait partie des activites qui assurent la diversification des habitudes alimentaires dans le but de contribuer a la securite alimentaire et a la reduction de la pauvrete. Cependant, dans les pays au
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.