Zobrazeno 1 - 10
of 24 874
pro vyhledávání: '"dry residue"'
Autor:
ALEXSSANDRO Z. ALMEIDA, CINTHIA EYNG, RICARDO V. NUNES, JOMARA BROCH, CLEISON DE SOUZA, IDIANA M. DA SILVA, KARINE I. TENÓRIO
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Vol 96, Iss 1 (2024)
Abstract Dry residue of cassava was studied on the digestibility, performance, intestinal measurements, with or without inclusion of carbohydrases, of slow-growing broilers. 160 Label Rouge broiler chickens, 21-d-old, were distributed in a randomized
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eaac1bf4e57b40d58cde77f7caca4ce9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. G. Zavodovsky
Publikováno v:
Омский научный вестник, Vol 5 (173), Pp 99-102 (2020)
The dry residue of water characterizes its quality with great completeness, since it contains all impurities, including nonvolatile organic substances. Therefore, the mass of dry residue can characterize the depth of drinking water treatment and is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ccceafdd61c840b59b8a285e1592bbc6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
da Silva, I.M. *, Broch, J., Wachholz, L., de Souza, C., Dalolio, F.S., Teixeira, L.V., Eyng, C., Nunes, R.V.
Publikováno v:
In Journal of Applied Poultry Research December 2019 28(4):1189-1201
Autor:
Broch, J.1 brochjomara@yahoo.com.br, Da Silva, I. M.1, Pires Filho, I. C.1, Souza, C.1, Wachholz, L.1, Eyng, C.1, Nunes, R. V.1
Publikováno v:
Archivos de Zootecnia. 2020, Vol. 69 Issue 267, p360-365. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I.M. da Silva, J. Broch, L. Wachholz, C. de Souza, F.S. Dalolio, L.V. Teixeira, C. Eyng, R.V. Nunes
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 28, Iss 4, Pp 1189-1201 (2019)
SUMMARY: The objective of this study was to evaluate the inclusion of dry residue of cassava (DRC) with or without carbohydrases on broilers from 22 to 42 d of age. The treatments consisted of a combination of diets containing 5 levels of inclusion o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/439f5be9b1ea4010bbccae5b78d6244f