Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"dry red wines"'
Autor:
Yi-Lin Ge, Nong-Yu Xia, Ya-Chen Wang, Hua-Lin Zhang, Wei-Ming Yang, Chang-Qing Duan, Qiu-Hong Pan
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 14, p 3250 (2024)
The fermentation process has a significant impact on the aromatic profile of wines, particularly in relation to the difference in fermentation matrix caused by grape varieties. This study investigates the leaching and evolution patterns of aroma comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a31df932ea644b56a867acdc2dcce3f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.