Zobrazeno 1 - 10
of 481
pro vyhledávání: '"dry fractionation"'
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 10, Pp 1-6 (2024)
旨在为开发高附加值鸡油产品提供原料,以黄羽肉鸡腹脂为原料,利用二次干法分提技术提取富含不饱和脂肪酸的鸡液油。以鸡液油得率、碘值为评价指标,通过单因素试验和正交试验对一
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/113248b34d2642e3bdee1b5d236af433
Autor:
Ziqi Li, Valeria Messina, Daniel J. Skylas, Peter Valtchev, Chris Whiteway, Shu Cheng, Timothy A. G. Langrish, Ken J. Quail, Fariba Dehghani
Publikováno v:
Legume Science, Vol 6, Iss 2, Pp n/a-n/a (2024)
ABSTRACT Plant‐based proteins continue to gain popularity as a sustainable alternative to animal proteins due to their nutritional, functional and health benefits. Dry and wet fractionation methods are increasingly being used for the production of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05e1ad73385e4391b3d853576d912c89
Autor:
Yue Li, Yan Li, Guosen Yan, Shiran Wang, Yunna Wang, Yang Li, Zhenbo Shao, Hui Wang, Liebing Zhang
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101350- (2024)
The physicochemical properties of anhydrous milk fats (AMF) often change according to different regions and seasons, inevitably affecting dry fractionation. This study analyzed the differences in the fraction yields and physicochemical characteristic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0fdf65b71844ae593fcea9ef40043ff
Autor:
Huiquan Zhu, Xin Si, Yunna Wang, Panpan Zhu, Xiaoyang Pang, Xiaodan Wang, Marie-Laure Fauconnier, Ning Ju, Shuwen Zhang, Jiaping Lv
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 10, Pp 6655-6670 (2023)
ABSTRACT: In this study, we aimed to detect the physicochemical properties of distilled products (residue and distillate) obtained from anhydrous milk fat (AMF) and its dry fractionation products (liquid and solid fractions at 25°C [25 L and 25 S]).
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53ea81f2355f46f0b83ec02037c5bc6c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
焦聚明 JIAO Juming
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 6, Pp 141-144 (2023)
为开发代可可脂系列产品,介绍了采用油盘冷房结晶-高压膜压滤机过滤的精炼棕榈仁油干法分提生产棕榈仁硬脂工艺。对该工艺操作控制要点进行了说明,并对生产中的一些问题进行了讨论
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/26d3c3c1d8bb46989fe4aacd610fd75c
Autor:
Regina G.A. Politiek, Eirini Pegiou, Lotta L. Balfoort, Marieke E. Bruins, Maarten A.I. Schutyser, Julia K. Keppler
Publikováno v:
Future Foods, Vol 8, Iss , Pp 100274- (2023)
Dry fractionation is low in energy and water use and thus a sustainable option to obtain protein-rich ingredients. Air-classification is used to remove starch from legumes, and electrostatic separation can be used to remove fibres from other starting
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3674c21588e42e592f8f842f830d10e
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 3, Pp 25-27 (2023)
为提高羊尾巴的利用价值,运用真空抽提法从苏尼特羊羊尾巴中提取羊尾油,并对其进行理化性质的测定。另外,将羊尾油进行干法分提,分为固脂、液油两部分,采用气相色谱-质谱法对原
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a2210ae70584995841ecccaba010030
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.