Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"dry fish"'
Publikováno v:
Новые технологии, Vol 19, Iss 4, Pp 91-96 (2024)
A pressing issue in the food industry is providing the population with adequate nutrition. According to the concept of healthy eating, a person needs to increase the consumption of plant foods without reducing the consumption of foods containing comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/705d06c5c94e44fa9efe3642bdb53cc8
Livelihood Analysis of People Involved in Fish-Drying Practices on the Southwest Coast of Bangladesh
Autor:
Fayzur Rahman, Md. Mostafa Shamsuzzaman, Anuradha Talukdar, Masud Alam, Md. Asadujjaman, Petra Schneider, Mohammad Mojibul Hoque Mozumder
Publikováno v:
Water, Vol 16, Iss 18, p 2627 (2024)
The southwest coast, specifically the Khulna region of Bangladesh, has seen a substantial increase in the production of dried fish, involving marginalized coastal people. This study uses a mixed methods approach and the sustainable livelihood approac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b827e8eff45249bd8906d32e0ebaa826
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
SIMON, FRANCINE
Publikováno v:
New Coin Poetry. Jun2020, Vol. 56 Issue 1, p43-43. 1/2p.
Autor:
Md. Hasan Al Banna, Abdullah Al Zaber, Nahidur Rahman, Md Abrar Mozahid Siddique, Muhammad Abu Bakr Siddique, John Elvis Hagan, M. A. Rifat, Christiana Naa Atsreh Nsiah-Asamoah, Abdul-Aziz Seidu, Bright Opoku Ahinkorah, Md Shafiqul Islam Khan
Publikováno v:
Fishes, Vol 7, Iss 5, p 240 (2022)
Understanding the linkage between the nutrient composition of foods and individuals’ recommended nutrient intake is important to address malnutrition. Despite it being a traditional and popular food item in Bangladesh, the nutrient composition of d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/331c758857fa492998da0016c96d8b32
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aliya, A., Sudheesh, P.S., Nasser, A.A., Umkalthoum, A.K., Wafaa, A.E., Humaid, A.K., Medhdia, A.Z., Alia, A.Z., Waleed, A.R., Mahomood, A.M.
Publikováno v:
Food Research, Vol 2, Iss 3, Pp 279-286 (2018)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1306986beb69410780b690252e7978de
Autor:
Nedrangsee Pranama, Chutima Tantikitti, Manee Srichanun, Rutchanee Chotikachinda, Teerapun Talee
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 40, Iss 2, Pp 390-396 (2018)
Dry fish blood (DFB), a by-product from the fish processing industry, is a rich source of nutrients, small protein molecules and iron. This study aimed to examine the effects of dietary inclusion of canning by-product fish blood on growth performan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aad6d1696a9840a6997853e7ff942237
Fish is an important source of protein, mineral salts, and fatty acids essential for human nutrition. To ensure permanent availability to feed a hungry population, this very highly perishable commodity is transformed and stored. However, during stora
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0c0113c2e5cffee346d4be3a96169968
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.