Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"dry concentrates"'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 50, Iss 4, Pp 707-716 (2020)
Introduction. Nutrition has a significant impact on human health, performance, well-being, and lifespan. The research objective was to develop formulations for functional compositions of seafood cryoconcentrates. Study objects and methods. The study
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/433efbb888424388a6cfd75b36ddd56b
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 50, Iss 4, Pp 707-716 (2020)
Introduction. Nutrition has a significant impact on human health, performance, well-being, and lifespan. The research objective was to develop formulations for functional compositions of seafood cryoconcentrates. Study objects and methods. The study
Autor:
Kondratiuk, Nataliia Vyacheslavivna, Savchenko, Alina Mykolayivna, Cherniavska, Anna Yuriivna, Sytnik, Kateryna Igorivna
Modern trends in the creation of drinks provide for the use of various infusions, plant extracts, as well as vitamin and mineral complexes, organic acids and polysaccharides as part of their bases, which allows to ensure the normalization of physiolo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3033::b694b918b464cb3cba001594d275c027
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/55944
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/55944
Autor:
Kondratyuk, Natalia, Petukhov, Nikita, Suprunenko, Katerinа, Polyvanov, Yehor, Karpenko, Sergiy
Publikováno v:
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів; № 6 (2020): Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів; 77-82
Bulletin of the National Technical University "KhPI". Series: Innovation researches in students’ scientific work; № 6 (2020): ; 77-82
Bulletin of the National Technical University "KhPI". Series: Innovation researches in students’ scientific work; № 6 (2020): ; 77-82
Modern trends in the creation of drinks provide for the use of various infusions, plant extracts, as well as vitamin and mineral complexes, organic acids and polysaccharides as part of their bases, which allows for the normalization of physiological
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.