Zobrazeno 1 - 10
of 1 567
pro vyhledávání: '"drug–food interaction"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Biomedical Informatics February 2022 126
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Iranian Journal of Diabetes & Obesity (IJDO). Winter2020, Vol. 12 Issue 4, p203-209. 7p.
Publikováno v:
Iranian Journal of Diabetes and Obesity, Vol 12, Iss 4, Pp 203-209 (2020)
Objective: Pomegranate juice is inhibitor of CYP450 enzyme system such as CYP2C9 and CYP3A4. The objective of the present study was to determine the consequence of pomegranate fruit juice on the pharmacokinetics of oral hypoglycemic drug nateglinide
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d3137c788a64f53b5f34ef09d96683b
Autor:
Mahajan, Mayur B.1 mahajanm100@gmail.com, Jain, Chetan N.1, Jain, Akash S.1, Kuwar, Ramji N.1, Borse, Laxmikant B.1, Pawar, Sunil P.1
Publikováno v:
Pharma Science Monitor. Jul2012, Vol. 3 Issue 3, p31-47. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Indian Journal of Case Reports. 7:182-184
Molecular interactions at the level of drug and food may lead to the reduced or enhanced effect of a concomitantly given drug or food nutrient. The resultant effects of such interactions may sometimes be severe to life-threatening. Here, we present a
Autor:
A. N. Nagappa, Jovita Kanoujia
Publikováno v:
Perspectives in Pharmacy Practice ISBN: 9789811692123
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::153ecbd505210a746e200c16d7e7fc6a
https://doi.org/10.1007/978-981-16-9213-0_7
https://doi.org/10.1007/978-981-16-9213-0_7
Autor:
Koe, Xue Fen1, Tengku Muhammad, Tengku Sifzizul2, Chong, Alexander Shu‐Chien1,3, Wahab, Habibah Abdul1,4, Tan, Mei Lan1,5
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Sep2014, Vol. 2 Issue 5, p500-520. 21p.