Zobrazeno 1 - 10
of 84
pro vyhledávání: '"dromedary milk"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 58, Iss 2, Pp 147-158 (2020)
Research background. Milk protein hydrolysates have received particular attention due to their health-promoting effects. Dromedary milk differs from the milk of other dairy animals in the composition and structure of its protein components, which giv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c2d23aee5dc4a5db05b36a03f7aed22
Autor:
Silvia Vincenzetti, Natalina Cammertoni, Roberta Rapaccetti, Giuseppe Santini, Yulia Klimanova, Jing-Jing Zhang, Paolo Polidori
Publikováno v:
Beverages, Vol 8, Iss 1, p 12 (2022)
In most areas of the world, camelids are considered exotic animals, living only in zoological gardens. Additionally, considering the original lands where they were previously bred with specific economic and social aims, today it is possible to detect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/363769a9ebca4bb6a822104d5bc1b6de
Publikováno v:
Food Control
Food Control, 2022, 136, pp.108867. ⟨10.1016/j.foodcont.2022.108867⟩
Food Control, 2022, 136, pp.108867. ⟨10.1016/j.foodcont.2022.108867⟩
International audience; ABSTR A C T This study investigates the acid-induced coagulation of dromedary and cow's milk using rheological, light backscattering, and FT-MIR spectroscopy techniques. Throughout the acid-induced coagulation process, dromeda
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::20dbbe32092fae00703659ee828455da
https://univ-artois.hal.science/hal-03653061
https://univ-artois.hal.science/hal-03653061
Publikováno v:
Journal of Food Science
Journal of Food Science, Wiley, 2021, 86 (1), pp.103-111. ⟨10.1111/1750-3841.15550⟩
Journal of Food Science, Wiley, 2021, 86 (1), pp.103-111. ⟨10.1111/1750-3841.15550⟩
In this study, three skimmed and one whole-fat spray-dried camel milk powders were produced and their characteristics were compared to those of bovine milk powders. The physicochemical analysis of the produced powders indicated that camel milk powder
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.