Zobrazeno 1 - 10
of 661
pro vyhledávání: '"dromedary milk"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oussaief, Olfa1 olfa.loussaief@hotmail.fr, Jrad, Zeineb1, Adt, Isabelle2, Khorchani, Touhami1, El-Hatmi, Halima1,3
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Apr-Jun2020, Vol. 58 Issue 2, p147-158. 12p.
Autor:
Hasni, Sara, Khelil, Aminata, Mahcene, Zineb, Bireche, Kamilia, Çebi, Nur, Rahmani, Youcef, Brahimi, Zakaria, Ahhmed, Abdulatef
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2023 401
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces B: Biointerfaces March 2022 211
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 58, Iss 2, Pp 147-158 (2020)
Research background. Milk protein hydrolysates have received particular attention due to their health-promoting effects. Dromedary milk differs from the milk of other dairy animals in the composition and structure of its protein components, which giv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c2d23aee5dc4a5db05b36a03f7aed22
Autor:
Oussaief, Olfa1 (AUTHOR) olfa.loussaief@hotmail.fr, Jrad, Zeineb1 (AUTHOR), Sbissi, Imed2 (AUTHOR), Nasri, Waâd1 (AUTHOR), Khorchani, Touhami1,3 (AUTHOR), El‐Hatmi, Halima1,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Sep2020, Vol. 44 Issue 9, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D. E., Gherissi1,2 d.gherissi@univ-soukahars.dz, S. B. S., Gaouar3
Publikováno v:
Archivos de Zootecnia. 2022, Vol. 71 Issue 274, p120-122. 3p.