Zobrazeno 1 - 10
of 1 046
pro vyhledávání: '"drinking cow's milk"'
Autor:
Vyacheslav DANCHUK, Svitlana MIDYK, Valerii USHKALOV, Olga IAKUBCHAK, Ihor HRYSHCHUK, Liliana DAVYDOVSKA
Publikováno v:
One Health & Risk Management, Vol 3, Iss 1, Pp 38-43 (2022)
Introduction. There are several important aspects requiring a control of fatty acid composition in drinking milk distributed across the retail stores: milk is one of the main consumer products; fatty acids are the main energy substrates, involved in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e066819fa75e4030946e17b2edb3e00f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vyacheslav DANCHUK, Svitlana MIDYK, Valerii USHKALOV, Olga IAKUBCHAK, Ihor HRYSHCHUK, Liliana DAVYDOVSKA
Publikováno v:
One Health & Risk Management, Vol 3, Iss 1, Pp 38-43 (2022)
Introduction. There are several important aspects requiring a control of fatty acid composition in drinking milk distributed across the retail stores: milk is one of the main consumer products; fatty acids are the main energy substrates, involved in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ailsa Goulding, Jennifer E Rockell, Andrea M. Grant, Sheila M. Williams, Ianthe E. Jones, Ruth E. Black
Publikováno v:
Journal of the American Dietetic Association. 104:250-253
The full fracture histories of 50 children (30 girls and 20 boys, age range 3 to 13 years) who had avoided drinking cow's milk for prolonged periods were compared with those in a birth cohort of more than 1,000 children from the same city. Children w
Autor:
Claire, Greenhill
Publikováno v:
Nature reviews. Endocrinology. 9(3)
Autor:
Claire Greenhill
Publikováno v:
Nature Reviews Endocrinology. 9:126-126
Publikováno v:
International Archives of Allergy and Immunology. 78:145-151
Rheumatoid-like lesions developed in 9 of 25 (36%) Old English rabbits drinking cow’s milk for 12 weeks. The incidence of lesions in male and female animals was similar. The majority of rabbits drinking cow’s milk developed increased numbers of n
Publikováno v:
International archives of allergy and applied immunology [Int Arch Allergy Appl Immunol] 1985; Vol. 78 (2), pp. 152-60.