Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"dried mushrooms"'
Autor:
Archila-Godínez, Juan Carlos, Chen, Han, Cheng, Gloria, Manjrekar, Sanjana Sanjay, Feng, Yaohua
Publikováno v:
British Food Journal, 2024, Vol. 126, Issue 4, pp. 1654-1681.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-07-2023-0609
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
Specialty mushrooms have been implicated in foodborne illness outbreaks in the U.S. in recent years. These mushrooms are available to consumers in both their fresh and dried states. Dehydrating mushrooms is a convenient way to increase shelf life. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58de21335b174fd09f8b2683744cf47a
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 20, p 3245 (2024)
The global consumption of dried mushrooms has increased worldwide because of their rich nutritional value and culinary versatility. Dehydration methods such as sun drying, hot air drying, freeze drying, and microwave drying are employed to prolong th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4afde80232f44f87b8941dcf1ea23192
Autor:
Karolina Orywal, Katarzyna Socha, Patryk Nowakowski, Wojciech Zoń, Barbara Mroczko, Maciej Perkowski
Publikováno v:
Nutrients, Vol 14, Iss 13, p 2750 (2022)
Dried mushrooms might be a source of mineral components, which are indispensable for human health. The aim of this study was to determine the contents of calcium (Ca), magnesium (Mg), iron (Fe), zinc (Zn), copper (Cu), manganese (Mn), and selenium (S
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bcb0d452d5d94b6089884f83e4902ea1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 42, Iss 3, Pp 77-83 (2016)
Production of foods for functional nutrition is one of the most perspective directions of development of food industry now. The goal of our research is scientific substantiation of technological approaches to obtaining combined functional foods prepa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/36133a8b7e564cb2b7920558acf3cab2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maciej Perkowski, Patryk Nowakowski, BARBARA MROCZKO, Karolina Orywal, Wojciech Zoń, Katarzyna Socha
Publikováno v:
Nutrients; Volume 14; Issue 13; Pages: 2750
Dried mushrooms might be a source of mineral components, which are indispensable for human health. The aim of this study was to determine the contents of calcium (Ca), magnesium (Mg), iron (Fe), zinc (Zn), copper (Cu), manganese (Mn), and selenium (S