Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"dpph radical scavenging capacity"'
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 6, Pp 65-68 (2024)
为了筛选出适合辣椒鸡油的天然抗氧化剂,以延长其保质期,研究并比较了6种天然抗氧化剂(迷迭香提取物、维生素E、茶多酚、维生素C、槲皮素和硫辛酸)对辣椒鸡油酸值、过氧化值、DPPH
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e913e15b16184fc78c4f0524970cdc7b
Publikováno v:
ASM Science Journal, Vol 18, Pp 1-12 (2023)
Matricaria pubescens is traditionally used as a postpartum antihemorrhagic and to treat digestive disorders. The aim of this study is to determine the total amounts of phenols, flavonoids, condensed tannins, hydrolysable tannins, anthocyanins and tot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e8a2aa6e6c74ec1b869ab52d862fa0e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 5, p 1146 (2021)
Salmorejo is a traditional Spanish food made of raw tomatoes, bread, garlic, and virgin olive oil. The food industry aims to satisfy consumer demand for ready-to-eat salmorejo while trying to maintain characteristics of the homemade product. In this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd42b887deca441a827f31f6645e90c7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 18, Iss 6, Pp 7004-7022 (2013)
Antioxidants have been widely used in the food industry to enhance product quality by preventing oxidation of susceptible substances. This work was carried out to maximise the recovery of total phenolic content (TPC), total flavonoid content (TFC), 2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/beba951441414d7a965579d8295f8287
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 1146, p 1146 (2021)
Foods 10(5), 1146 (2021)
Helvia: Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
Universidad de Córdoba
Foods
Volume 10
Issue 5
Helvia. Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
instname
Foods 10(5), 1146 (2021)
Helvia: Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
Universidad de Córdoba
Foods
Volume 10
Issue 5
Helvia. Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
instname
Salmorejo is a traditional Spanish food made of raw tomatoes, bread, garlic, and virgin olive oil. The food industry aims to satisfy consumer demand for ready-to-eat salmorejo while trying to maintain characteristics of the homemade product. In this
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.