Zobrazeno 1 - 10
of 140
pro vyhledávání: '"dough strength"'
Autor:
Jameel M. Al-Khayri, Rana M. Alshegaihi, ELsayed I. Mahgoub, Elsayed Mansour, Osama O. Atallah, Muhammad N. Sattar, Muneera Q. Al-Mssallem, Fatima M. Alessa, Mohammed I. Aldaej, Abdallah A. Hassanin
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 6, p 1416 (2023)
The gluten strength and the composition of high- and low-molecular-weight glutenin subunits (HMWGSs and LMWGSs) of fifty-one durum wheat genotypes were evaluated using sodium dodecyl sulfate (SDS) sedimentation testing and SDS polyacrylamide gel elec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d4505dfddc04184a6c24f4ffa1dcf3f
Autor:
Ikram Elsadig Suliman Mohamed, Nasrein Mohamed Kamal, Hala Mohamed Mustafa, Modather Galal Abdeldaim Abdalla, Ashraf. M. A. Elhashimi, Yasir Serag Alnor Gorafi, Izzat Sidahmed Ali Tahir, Hisashi Tsujimoto, Hiroyuki Tanaka
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 23, Iss 19, p 12034 (2022)
Heat stress during grain filling is considered one of the major abiotic factors influencing wheat grain yield and quality in arid and semi-arid regions. We studied the effect of heat stress on flour quality and grain yield at moderate and continuous
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cee3ba0fb1b94a5fa776fbf13f41b039
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 11, p 1532 (2022)
Although durum wheat (Triticum durum L. ssp. durum Desf.) has traditionally been used to make a range of food products, its use has been restricted due to the absence of the D-genome glutenin proteins, the relatively low variability in starch composi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a023889e13bd46a792bd1939e72fd900
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ximena Huérfano, José-María Estavillo, Miren K. Duñabeitia, María-Begoña González-Moro, Carmen González-Murua, Teresa Fuertes-Mendizábal
Publikováno v:
Plants, Vol 10, Iss 4, p 703 (2021)
Improving fertilizer nitrogen (N) use efficiency is essential to increase crop productivity and avoid environmental damage. This study was conducted during four crop cycles of winter wheat under humid Mediterranean conditions (Araba, northern Spain).
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c3d0f3e4574949d48ca847e6947dd65d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L. V. Obukhova, E. B. Budashkina
Publikováno v:
Вавиловский журнал генетики и селекции, Vol 18, Iss 4/1, Pp 807-811 (2015)
We analyzed the hexaploid wheat cultivars Saratovskaya 29, Novosibirskaya 67, Skala, Irtyshanka 10, and Tselinnaya 20 and their introgression lines with Triticum timofeevii Zhuk. to elucidate the correlation between dough rheological properties (doug
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58d1617aecf047669203d5fcd4a983c0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.