Zobrazeno 1 - 10
of 150
pro vyhledávání: '"dough quality"'
Publikováno v:
Agricultural Science and Technology, Vol 15, Iss 2, Pp 3-16 (2023)
Effect of genotype-environment interaction on some important quality parameters of common wheat (Triticum aestivum L.) BREAD-MAKING QUALITY, correlation, FLOUR AND DOUGH QUALITY, genotype x environment, wheat N. Tsenov1*, T. Gubatov1, I. Yanchev2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd18e0b0f1404b3287232726ce213bfb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liqun Li, Zhenzhen Liu, Xu Li, Xiangnan Chu, Weibing Yang, Bingxin Wang, Yanzhou Xie, Xuejun Li
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
High amylose wheat (HAW) has potential health benefits but its dough structure is usually inferior. Wheat dough is a complex mixture and its structure is influenced by the physicochemical properties of gluten and starch. In this study, we investigate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0aef22c8ada4e97985d7b2e137d19d8
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 17, Iss , Pp 100596- (2023)
Highland barley is increasingly recognized as its nutritional benefits but its structure restricts the development and utilization in the food industry. The quality of highland barley products may be impacted by pearling, an essential step before the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ebaa31ea09f40ce810b1bf07d09b95d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 8, p 1618 (2023)
Besides organic growing, ancient wheats and landraces are attracting the attention of scientists who are reassessing the healthy and dietary properties attributed to them by popular tradition. A total of eleven wheat flours and whole meal samples wer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d25bce54b48043f7bb1b235096b9b5b7
Autor:
Zhengjuan Sun, Mingxia Zhang, Yanrong An, Xu Han, Baojin Guo, Guangde Lv, Yan Zhao, Ying Guo, Sishen Li
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
The wheat dough quality is of great significance for the end-use of flour. Some genes have been cloned for controlling the protein fractions, grain protein content, starch synthase, grain hardness, etc. Using a unigene map of the recombinant inbred l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6db460dc87d4082b985c7d979b72ae5
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 15, Iss 1, Pp 30-40 (2020)
The aim of this study was to assess the effect of two winter wheat species: Triticum aestivum ssp. vulgare, and Triticum spelta, cultivated in different percentage of cereals in crop rotation, on their bread making potential. The analyzed grain sampl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0ec10ba710741bd98aa521076bb99d8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.