Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"dosing of additives"'
Autor:
Z. N. Khatko, E. V. Naumova
Publikováno v:
Новые технологии, Vol 0, Iss 1, Pp 75-86 (2020)
Bread is a good alternative to creating functional products, as it is in demand among the entire population. The authors presented the theme of improving the formulation of rye-wheat mini-bread by activating production starters with apple (citrus) pe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8500639893184a65a9ed68d7bceba255
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 23, p 11508 (2021)
Storing silage in round bales (balage) is a commonly used method for preserving forage for use as stock fodder that has a higher nutritional content than hay. Baling at the optimum density is important for ensuring ideal fermentation conditions. In t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46bb1c6956fb49c29f182e74870bb064
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.