Zobrazeno 1 - 10
of 943
pro vyhledávání: '"dosidicus gigas"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 10, Pp 40-48 (2024)
The weak gel strength of Dosidicus gigas surimi restricts its applications in surimi products. However, the addition of hydrocolloids effectively improve this drawback. Psyllium husk powder (PHP) contains high levels of dietary fiber and forms a good
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/adfdd47990cd46b3a118776957b94a32
Publikováno v:
Journal of Marine Science and Engineering, Vol 12, Iss 6, p 1015 (2024)
The Humboldt squid (Dosidicus gigas), is a significant economic species off Peru. The abundance and distribution of the species are highly susceptible to fluctuations in marine environmental conditions. The evolution of mesoscale eddies represents on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e326f15f263749818e84aa599029c1b1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
María del Carmen Alejo-Plata, Juan Roberto F. Vallarta-Zárate, Víctor Hugo Martínez-Magaña, R. Isaac Rojas-González
Publikováno v:
Graellsia, Vol 79, Iss 2 (2023)
El calamar diamante Thysanoteuthis rhombus Troschel, 1857 es un calamar oceánico circum-global, de tamaño grande y relativamente raro de encontrar; sin embargo, en algunas regiones de Asia tiene interés pesquero. Aquí reportamos el primer registr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1693001976ea41b184fbefac8cf6e1f0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yaxin Wang, Xinjun Chen
Publikováno v:
Frontiers in Environmental Science, Vol 11 (2023)
Despite concerns about the environmental impact of microplastics (MPs), knowledge of MP contamination levels in pelagic squid is lacking. This study investigated the stomach of an ecologically and commercially important but poorly known squid species
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78dd424147884d3bbb26bf805ab7b0af
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 9, p 794 (2023)
Dosidicus gigas is a kind of low-fat food with poor gel properties. Fermentation has been proved to be an effective food processing method that could improve the gel properties of meat. Here, we inoculated D. gigas with two strains, Lacticaseibacillu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/356acba0f29645c194492e65fa803382