Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"dos Santos, Raimunda C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vasconcelos, Andreanne G., Barros, Ana Luisa A. N., Cabral, Wanessa F., Moreira, Daniel C., da Silva, Ingrid Gracielle M., Silva-Carvalho, Amandda É., de Almeida, Miguel P., Albuquerque, Lucas F. F., dos Santos, Raimunda C., S. Brito, Ana Karolinne, Saldanha-Araújo, Felipe, Arcanjo, Daniel D. R., C. Martins, Maria do Carmo, dos S. Borges, Tatiana K., Báo, Sônia N., Plácido, Alexandra, Eaton, Peter, Kuckelhaus, Selma A. S., Leite, José Roberto S. A.
Publikováno v:
Cancer Nanotechnology; December 2021, Vol. 12 Issue: 1
Autor:
de Araújo KM; NIPA-Nucleus of Applied Immunoparasitology, Federal University of Piauí, Parnaíba 64202-020, Brazil. kelinemed@gmail.com.; Master Degree Program in Biotechnology, Federal University of Piauí, Parnaíba 64202-020, Brazil. kelinemed@gmail.com., de Lima A; Department of Food and Nutrition, Federal Technological Institute of Piauí, Teresina 64001-010, Brazil. alessandro@ifpi.edu.br., Silva Jdo N; Department of Food and Nutrition, Federal Technological Institute of Piauí, Teresina 64001-010, Brazil. jurandy@ifpi.edu.br., Rodrigues LL; Department of Food and Nutrition, Federal Technological Institute of Piauí, Teresina 64001-010, Brazil. larisages@hotmail.com., Amorim AG; Biodiversity and Biotechnology Research Center, Biotec, Federal University of Piauí, Parnaíba 64202-020, Brazil. adriany1210@gmail.com., Quelemes PV; Biodiversity and Biotechnology Research Center, Biotec, Federal University of Piauí, Parnaíba 64202-020, Brazil. pquelemes@gmail.com., Dos Santos RC; Master Degree Program in Biotechnology, Federal University of Piauí, Parnaíba 64202-020, Brazil. raimundaphb@hotmail.com., Rocha JA; Master Degree Program in Biotechnology, Federal University of Piauí, Parnaíba 64202-020, Brazil. jeffersonkalel@hotmail.com., de Andrades ÉO; Master Degree Program in Biotechnology, Federal University of Piauí, Parnaíba 64202-020, Brazil. erykaandrades@hotmail.com., Leite JR; Biodiversity and Biotechnology Research Center, Biotec, Federal University of Piauí, Parnaíba 64202-020, Brazil. jrsaleite@gmail.com.; Master Degree Program in Biotechnology, Federal University of Piauí, Parnaíba 64202-020, Brazil. jrsaleite@gmail.com., Mancini-Filho J; Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo, São Paulo 05508-900, Brazil. jmancini@usp.br., da Trindade RA; NIPA-Nucleus of Applied Immunoparasitology, Federal University of Piauí, Parnaíba 64202-020, Brazil. rtrindade@pharma.ufrj.br.; Master Degree Program in Biotechnology, Federal University of Piauí, Parnaíba 64202-020, Brazil. rtrindade@pharma.ufrj.br.; Department of Toxicological and Clinical Analysis, Faculty of Pharmacy, Federal University of Rio de Janeiro, Rio de Janeiro 21941-902, Brazil. rtrindade@pharma.ufrj.br.
Publikováno v:
Antioxidants (Basel, Switzerland) [Antioxidants (Basel)] 2014 Mar 17; Vol. 3 (1), pp. 159-75. Date of Electronic Publication: 2014 Mar 17.