Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"domestic fresh cheese"'
Autor:
Slavko Kirin
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 59, Iss 2, Pp 148-154 (2009)
This paper shows results of organoleptic properties, physical-chemical composition and microbiological quality investigation of domestic fresh cheese samples taken from Bjelovar market (Croatia). The results were compared to research results obtained
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b367be58a8f44b72a317175a14d037e3
Autor:
Slavko Kirin
Publikováno v:
Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka
Volume 59
Issue 2
Mljekarstvo, Vol 59, Iss 2, Pp 148-154 (2009)
Volume 59
Issue 2
Mljekarstvo, Vol 59, Iss 2, Pp 148-154 (2009)
U radu su prikazani rezultati istraživanja organoleptičkih svojstava, fizikalno-kemijskog sastava i mikrobiološke kakvoće uzoraka svježega domaćeg sira s bjelovarske tržnice, te su uspoređeni s rezultatima sličnih istraživanja drugih autora
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.