Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"do Carmo de Freire Bastos M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marques-Bastos SLS; Departamento de Microbiologia Geral, Instituto de Microbiologia Paulo de Góes, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil., Coelho MLV; Departamento de Microbiologia Geral, Instituto de Microbiologia Paulo de Góes, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil.; Instituto Nacional da Propriedade Industrial, Rio de Janeiro, Brazil., de Sousa Santos IN; Departamento de Microbiologia Geral, Instituto de Microbiologia Paulo de Góes, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil., Moreno DSA; Departamento de Microbiologia Geral, Instituto de Microbiologia Paulo de Góes, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil., Barrias ES; Instituto Nacional de Metrologia, Qualidade E Tecnologia, Rio de Janeiro, Brazil., de Mendonça JFM; Embrapa Gado de Leite, Minas Gerais, Brazil., Mendonça LC; Embrapa Gado de Leite, Minas Gerais, Brazil., Lange CC; Embrapa Gado de Leite, Minas Gerais, Brazil., de Paiva Brito MAV; Embrapa Gado de Leite, Minas Gerais, Brazil., do Carmo de Freire Bastos M; Departamento de Microbiologia Geral, Instituto de Microbiologia Paulo de Góes, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil. mcbastos@micro.ufrj.br.
Publikováno v:
World journal of microbiology & biotechnology [World J Microbiol Biotechnol] 2022 Nov 08; Vol. 39 (1), pp. 5. Date of Electronic Publication: 2022 Nov 08.
Autor:
Varella Coelho ML; Departamento de Microbiologia Geral, Instituto de Microbiologia Paulo de Góes, UFRJ, Rio de Janeiro, Brazil., de Souza Duarte AF; Departamento de Microbiologia Geral, Instituto de Microbiologia Paulo de Góes, UFRJ, Rio de Janeiro, Brazil., do Carmo de Freire Bastos M; Departamento de Microbiologia Geral, Instituto de Microbiologia Paulo de Góes, UFRJ, Rio de Janeiro, Brazil.
Publikováno v:
Current topics in medicinal chemistry [Curr Top Med Chem] 2017; Vol. 17 (10), pp. 1177-1198.